Despre noi

Descriere
Detalii
Profesionalism
Detalii
Calitate
Detalii

COVESERV S.R.L., înființată in 2007, având la bază o echipa tânără, se specializează în spălarea/curățarea panourilor (sistemelor) solare fotovoltaice, operând pe piața din România, Italia și Germania (depășind 1.000.000 panouri fotovoltaice spălate/curățate) asigurând eficiență energetică maximă și economii semnificative pentru producătorul de energie solară.

Producătorii de panouri fotovoltaice impun specificații stricte în spălarea/curățarea panourilor (presiunea apei, tipul de apă folosit în spălare/curățare, temperatura apei pentru a evita șocul termic, tipul de perie, fără a se utiliza detergenți, etc ...). Nerespectarea acestor specificații duce la pierderea garanției panourilor! Noi folosim sisteme de spălare/curățare care îndeplinesc în totalitate aceste specificații ale producătorilor de panouri fotovoltaice, suntem dotați cu echipamente avansate tehnologic și folosim operatori care au urmat cursuri de specializare pentru spălarea/curățarea panourilor. Suntem structurați în mai multe unități mobile echipate autonom și dispunem de platforme de lucru la înălțime de până la 20 de metri pentru a spăla/curăța orice tip de sistem implementat în poziții greu accesibile. Unitățile mobile sunt dotate cu echipament SISTEM IONIC (companie lider în lume) care produce apă pură 100% (fără calcar, săruri minerale, calciu etc.) și o trimite la presiunea și temperatura aleasă în tije telescopice din fibră de sticlă cu perii cinetice. Tehnologia noastră avansată, instruirea și experiența operatorilor duc la un cost scăzut pe fiecare spălare/curățare. Ne desfășurăm activitatea în conformitate cu normele de securitate și sănătate în muncă, P.S.I. și protecția mediului.

Pentru fiecare spălare/curățare de panouri (sisteme) fotovoltaice lăsăm un certificat de calitate și de bună execuție în conformitate cu specificațiile panourilor solare fotovoltaice. Ca o garanție suplimentară a beneficiarului, suntem asigurați - asigurare de răspundere publică (obiectul asigurării îl constituie acoperirea daunelor cauzate terților, prin desfășurarea activității în locația unde au loc aceste activități, sau a daunelor produse locațiilor vecine și persoane ca urmare a activității asiguratului).